Yrittäjän taloushallinnon verkko-opinnot

KÄYTÄNNÖNLÄHEISTÄ VERKKO-OPISKELUA

Yrittäjän taloushallinnon verkko-opinnot opettavat käytännönläheisesti pienyrittäjlle välttämättömiä talousasioita. Ne kehittävät yrittäjän omaa talousosaamista ja parantavat yrityksen kannattavuutta.


PAREMMIN KANNATTAVA YRITYS

Kursseilla yrittäjä ottaa haltuun taloushallinnon perusasiat. Hän oppii kehittämään hinnoittelua ja järkeistämään budjetin laadintaa ja seurantaa. Yrittäjä oppii lukemaan omaa tilinpäätöstään, mikä sujuvoittaa myös yhteistyötä kirjanpitäjän tai tilitoimiston kanssa.
Kun yrityksen omat talousprosessit tulevat tutuiksi, pystyy yrittäjä entistä tehokkaammin johtamaan ja suunnittelemaan yritystoimintaansa.

JOUSTAVA TAPA OPISKELLA

Verkossa toimivat palvelut ja tietotekniikka ovat tämän päivän yrittäjän jokapäiväisiä työvälineitä. Täysin verkossa olevilla kursseilla yrittäjä opiskelee joustavasti omaan tahtiinsa missä vain ja milloin vain.
Verkkokurssit sopivat hyvin yrittäjän arkeen ja säästävät aikaa ja rahaa. Opiskelu onnistuu pala palalta, eikä kerralla tarvitse haukata koko kurssia. Jokaisen kurssin suorittamiseen on aikaa 4 kuukautta.

HANKI KURSSIPAKETIT YRITTÄJILLE TAI TUE HANKINNASSA

Kurssipaketit löytyvät verkkokaupastamme, josta niitä voi helposti ostaa yksittäin tai paketteina. Voit myös tukea yrittäjien kouluttautumista ja tarjota yrityksille lahjakortteja verkkokurssien ostamiseen.
Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostohetkestä alkaen. Kortin saaja voi hankkia opiskeluoikeuden kurssi kerrallaan oman opiskelutahtinsa mukaan.

KOULUTUSPAKETTIEN SISÄLTÖ

Opiskelet itsenäisesti teorian lisäksi esimerkiksi videoiden, käytännönläheisten esimerkkien ja harjoitustehtävien avulla. Kaikilla kursseilla saat tarpeesi mukaan henkilökohtaista ohjausta asiantuntevilta kouluttajiltamme. Koulutuspaketit ovat voimassa vuoden ja niiden sisällä olevien kurssien suorittamiseen on aikaa 4 kuukautta ostohetkestä alkaen. Suoritetuista kursseista saat pyydettäessä todistuksen.

TALOUSHALLINNON PERUSTEET

TUTUSTU JA OSTA koulutuskauppa.fi/taloushallinnon-perusteet

KANNATTAVAN YRITYSTOIMINNAN PERUSTEET

TUTUSTU JA OSTA koulutuskauppa.fi/kannattavan-yritystoiminnan-perusteet

TILINPÄÄTÖSTIETOJEN LUKUTAITO

Tämä verkkokurssi opettaa sinulle, mitä tilinpäätös sisältää ja miten voit hyödyntää sitä yritystoimintasi kehittämisessä. Opit lukemaan tilinpäätöstäsi ja tekemään pientä tulkintaa kannattavuudesta, maksuvalmiudesta ja vakavaraisuudesta.
Yhteistyö kirjanpitäjän kanssa helpottuu, kun hallitset tilinpäätöksen perustermit.

Kokonaisuus soveltuu erinomaisesti yksinyrittäjille ja kaikille tilinpäätöksen lukemisesta ja sen tulkinnasta kiinnostuneille.

TUTUSTUA JA OSTA koulutuskauppa.fi/tilinpaatostietojen-lukutaito-115

 

MUUT TALOUSHALLINNON VERKKOKURSSIT

Verkkokaupastamme löydät kattavasti taloushallinnon kursseja.
OSTA klikkaa ja tutustu