Solidworks Sketsaus 1

Solidworks Sketsaus 1
220,00 €

Saatavuus: Saatavilla

Kesto 24h


Koulutuksen tavoite:Kurssin jälkeen opiskelija ymmärtää oleellisemman 2D sketsaamisesta ja osaa hyödyntään sitä omassa työssään.


-        Opitaan käyttämään Solidworksin sketseriä.


-        2D sketsaamisen on taito, joka on perusta 3D mallintamiselle ja jota tarvitaan jokaisessa mallinnusvaiheessa.


-        3D mallintaminen perustuu 2D sketsaamiseen, josta edetään tekemällä piirteillä kappaleen kolmas ulottuvuus.


-        Kurssilla opitaan yksinkertaistamaan mallintamista ja luomaan selkeitä luonnoksia.


Koulutuksen sisältö ja toteutus: (51 full hd videota)


Sketsaus 1 sisältää sketsaamisen l. luonnostelun periaatteet ja säännöt, sekä suunnittelun periaatteet sketsauksessa. Opitaan määrittämään ja mitoittamaan luonnokset. Yleisimpien sketsaustyökalujen käyttäminen.


Koulutus on toteutettu laadukkailla, yksityiskohtaisilla videoilla, joita järjestyksessä seuraamalla ja mukana tekemällä oppii tehokkaasti sketsaamista.Sinua saattaa kiinnostaa myös SolidWorks 3D koulutus, klikkaa ja tutustu!

TAI
Kurssin ohjaaja

Yksityiskohdat

Tämän kurssin tekijä on teollinen muotoilija ja teknologiakouluttaja Teijo Hyttinen. Olen käyttänyt Solidworks ohjelmistoa laaja-alaisesti työssäni vuodesta 1998 lähtien.

Verkkokoulutusmateriaalia 2D ja 3D ohjelmiin olen luonut vuodesta 2005 lähtien. Teen yhteistyötä maahantuojien kanssa tuen, sekä lukuisten täydennys- ja ylläpitokoulutusten osalta. Pidän osaamistani ajan tasalla ja varmistan että opetusmateriaali on ajankohtaista.

Olen syventynyt ohjelmiston käyttämiseen ja kiinnostunut parantamaan sekä helpottamaan opiskelua ja työn tekoa sillä.

Verkkokoulutukset toteutan videokursseina, jotka ovat laadukkaita ja tarkkoja sisällöltään.  Videot kertovat asiasta oleellisen, pureutuen tärkeimpiin asioihin. Sisällöt ovat tiiviitä ja videoiden kesto on pyritty pitämään muutaman minuutin pituisina. Videoita on aina riittävä määrä kuhunkin aihealueeseen liittyen, jotta opiskelija saa asian haltuun.

Vuosien mittaan saadut palautteet ja nähdyt tulokset ovat tae, että näillä kursseilla oppii, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta ohjelmistosta.

Teijo Hyttinen
teijo.hyttinen@syo.fi
p. 050 394 8711

Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.