Solidworks Osamallinnus 1

Lisää kuvia

Solidworks Osamallinnus 1
380,00 €

Saatavuus: Saatavilla

Kesto 70h


Koulutuksen tavoite:


Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia Solidworksin bottom up osamallinnuksen. Heillä ei ole aikaisempaa kokemusta ohjelmasta tai ovat epävarmoja osaamisestaan. Koulutuksen jälkeen opiskelijat osaavat mallintaa monenlaisia osamalleja oikein ja järkevästi. Tuntevat ohjelmiston logiikan ja osaavat hyödyntää ohjelmiston toimintaperiaatetta sekä käyttää sitä itsenäisesti. Solidworks on erittäin paljon käytetty ohjelmisto teollisuudessa, josta bottom up mallin periaatetta voi suoraan hyödyntää.


Koulutuksen sisältö ja toteutus: (108 full hd videota)


Osamallinnus on laaja kokonaisuus, jossa käydään läpi ja opitaan solidworksin osamallinnuksen perusteita. Kurssi sisältää runsaasti olennaista tietoa Bottom up osien mallintamisesta yleisempien piirteiden ja osamallien osalta.


Koulutus on toteutettu laadukkailla, yksityiskohtaisilla videoilla, joita järjestyksessä seuraamalla ja mukana tekemällä oppii tehokkaasti ohjelman peruskäytön.Sinua saattaa kiinnostaa myös SolidWorks 3D koulutus, klikkaa ja tutustu!

TAI
Kurssin ohjaaja

Yksityiskohdat

Tämän kurssin tekijä on teollinen muotoilija ja teknologiakouluttaja Teijo Hyttinen. Olen käyttänyt Solidworks ohjelmistoa laaja-alaisesti työssäni vuodesta 1998 lähtien.

Verkkokoulutusmateriaalia 2D ja 3D ohjelmiin olen luonut vuodesta 2005 lähtien. Teen yhteistyötä maahantuojien kanssa tuen, sekä lukuisten täydennys- ja ylläpitokoulutusten osalta. Pidän osaamistani ajan tasalla ja varmistan että opetusmateriaali on ajankohtaista.

Olen syventynyt ohjelmiston käyttämiseen ja kiinnostunut parantamaan sekä helpottamaan opiskelua ja työn tekoa sillä.

Verkkokoulutukset toteutan videokursseina, jotka ovat laadukkaita ja tarkkoja sisällöltään.  Videot kertovat asiasta oleellisen, pureutuen tärkeimpiin asioihin. Sisällöt ovat tiiviitä ja videoiden kesto on pyritty pitämään muutaman minuutin pituisina. Videoita on aina riittävä määrä kuhunkin aihealueeseen liittyen, jotta opiskelija saa asian haltuun.

Vuosien mittaan saadut palautteet ja nähdyt tulokset ovat tae, että näillä kursseilla oppii, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta ohjelmistosta.

Teijo Hyttinen
teijo.hyttinen@syo.fi
p. 050 394 8711

Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.