Solidworks Bottom Up kokoonpanot 1

Solidworks Bottom Up kokoonpanot 1
220,00 €

Saatavuus: Saatavilla

Kesto 32h


Koulutuksen tavoite:


Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia tekemään bottom up kokoonpanoja Solidworks ohjelmistolla. Heillä ei ole aikaisempaa kokemusta ohjelmasta tai ovat epävarmoja osaamisestaan. Koulutuksen jälkeen opiskelijat osaavat tehdä bottom up kokoonpanoja ja hyödyntää sitä työssään.


Koulutuksen sisältö ja toteutus: (49 full hd videota)


Koulutus on toteutettu laadukkailla videoilla joita seuraamalla oppii tehokkaasti käyttämään kokoonpanotilaa ja työkaluja.


-        kokoonpanon aloittaminen ja periaate


-        osien kiinnitykset


-        kiinteät ja liikkuvat kokoonpanot


-        alikokoonpanot ja konfiguraatiot


-        testaaminen


-        viimeistely, muokkaaminenSinua saattaa kiinnostaa myös SolidWorks 3D koulutus, klikkaa ja tutustu!

TAI
Kurssin ohjaaja

Yksityiskohdat

Tämän kurssin tekijä on teollinen muotoilija ja teknologiakouluttaja Teijo Hyttinen. Olen käyttänyt Solidworks ohjelmistoa laaja-alaisesti työssäni vuodesta 1998 lähtien.

Verkkokoulutusmateriaalia 2D ja 3D ohjelmiin olen luonut vuodesta 2005 lähtien. Teen yhteistyötä maahantuojien kanssa tuen, sekä lukuisten täydennys- ja ylläpitokoulutusten osalta. Pidän osaamistani ajan tasalla ja varmistan että opetusmateriaali on ajankohtaista.

Olen syventynyt ohjelmiston käyttämiseen ja kiinnostunut parantamaan sekä helpottamaan opiskelua ja työn tekoa sillä.

Verkkokoulutukset toteutan videokursseina, jotka ovat laadukkaita ja tarkkoja sisällöltään.  Videot kertovat asiasta oleellisen, pureutuen tärkeimpiin asioihin. Sisällöt ovat tiiviitä ja videoiden kesto on pyritty pitämään muutaman minuutin pituisina. Videoita on aina riittävä määrä kuhunkin aihealueeseen liittyen, jotta opiskelija saa asian haltuun.

Vuosien mittaan saadut palautteet ja nähdyt tulokset ovat tae, että näillä kursseilla oppii, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta ohjelmistosta.

Teijo Hyttinen
teijo.hyttinen@syo.fi
p. 050 394 8711

Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.