Solidworks Sketsaus 1

Kurssin jälkeen opiskelija ymmärtää oleellisemman 2D sketsaamisesta ja osaa hyödyntään sitä omassa työssään.

-        Opitaan käyttämään Solidworksin sketseriä.

-        2D sketsaamisen on taito, joka on perusta 3D mallintamiselle ja jota tarvitaan jokaisessa mallinnusvaiheessa.

-        3D mallintaminen perustuu 2D sketsaamiseen, josta edetään tekemällä piirteillä kappaleen kolmas ulottuvuus.

-        Kurssilla opitaan yksinkertaistamaan mallintamista ja luomaan selkeitä luonnoksia.

Sketsaus 1 sisältää sketsaamisen l. luonnostelun periaatteet ja säännöt, sekä suunnittelun periaatteet sketsauksessa. Opitaan määrittämään ja mitoittamaan luonnokset. Yleisimpien sketsaustyökalujen käyttäminen.

Koulutus on toteutettu laadukkailla, yksityiskohtaisilla videoilla, joita järjestyksessä seuraamalla ja mukana tekemällä oppii tehokkaasti sketsaamista.