Solidworks Osamallinnus 1

Solidworks Osamallinnus 1

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia Solidworksin bottom up osamallinnuksen. Heillä ei ole aikaisempaa kokemusta ohjelmasta tai ovat epävarmoja osaamisestaan. Koulutuksen jälkeen opiskelijat osaavat mallintaa monenlaisia osamalleja oikein ja järkevästi. Tuntevat ohjelmiston logiikan ja osaavat hyödyntää ohjelmiston toimintaperiaatetta sekä käyttää sitä itsenäisesti. Solidworks on erittäin paljon käytetty ohjelmisto teollisuudessa, josta bottom up mallin periaatetta voi suoraan hyödyntää.

Osamallinnus on laaja kokonaisuus, jossa käydään läpi ja opitaan solidworksin osamallinnuksen perusteita. Kurssi sisältää runsaasti olennaista tietoa Bottom up osien mallintamisesta yleisempien piirteiden ja osamallien osalta.

Koulutus on toteutettu laadukkailla, yksityiskohtaisilla videoilla, joita järjestyksessä seuraamalla ja mukana tekemällä oppii tehokkaasti ohjelman peruskäytön.