Solidworks Bottom up mallinnusperiaate (helppo mallinnus)

Solidworks Bottom up mallinnusperiaate (helppo mallinnus)

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia Solidworksin yleisimmän toimintaperiaatteen. Heillä ei ole aikaisempaa kokemusta ohjelmasta tai ovat epävarmoja osaamisestaan. Koulutuksen jälkeen opiskelijat ymmärtävät bottom up mallin periaatteen Solidworks ohjelmistolla. Solidworks on erittäin paljon käytetty ohjelmisto teollisuudessa, josta bottom up mallin periaatetta voi suoraan hyödyntää.

Nopea ja suoraviivainen videomallinnus solidworks 3D bottom up mallinnuksessa osamallin, kokoonpanomallin sekä osan- ja kokoonpanon piirustuksen teon osalta. Bottom up mallin luontiperiaate.  (osista kokoonpano ilman syntyviä viittauksia)

Bottom up kurssilla käydään läpi harjoituksen avulla suunnitteluketju, miten syntyy bottom up kokoonpano.

Koulutus on toteutettu laadukkailla, yksityiskohtaisilla videoilla, joita järjestyksessä seuraamalla ja mukana tekemällä oppii tehokkaasti kyseisen mallinnusperiaatteen logiikan.