Solidworks Bottom Up kokoonpanot 1

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia tekemään bottom up kokoonpanoja Solidworks ohjelmistolla. Heillä ei ole aikaisempaa kokemusta ohjelmasta tai ovat epävarmoja osaamisestaan. Koulutuksen jälkeen opiskelijat osaavat tehdä bottom up kokoonpanoja ja hyödyntää sitä työssään.

Koulutus on toteutettu laadukkailla videoilla joita seuraamalla oppii tehokkaasti käyttämään kokoonpanotilaa ja työkaluja.

-        kokoonpanon aloittaminen ja periaate

-        osien kiinnitykset

-        kiinteät ja liikkuvat kokoonpanot

-        alikokoonpanot ja konfiguraatiot