Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilu

Kenelle

Tuote on tarkoitettu palvelumuotoilusta kiinnostuneille. Koulutuksesta saa käsityksen palvelumuotoilusta teoriassa ja käytännössä ja siitä oppimaa voi hyödyntää toiminnan kehittämisessä.

Tavoitteet

Palvelumuotoilu on innostanut monia kehittämään toimintaa entistä asiakaslähtöisemmin. Opintojakso antaa opiskelijalle läpileikkauksen siitä mitä on palvelumuotoilu? Opintojaksolla avataan keskeiset käsitteet ja esitellään palvelumuotoilussa hyödynnettäviä työkaluja. Tavoitteena on, että opiskelija saa valmiudet palvelumuotoilun keinojen hyödyntämiseen omassa työympäristössään.

Kurssin suorittaminen edellyttää

Kurssin suorittaminen ei edellytä aikaisempaa osaamista aiheesta.

• Mitä palvelumuotoilu on?

• Palvelumuotoilun käsitteet

• Palvelumuotoilun keinot ja työkalut

• Palautteen kerääminen ja seuranta

• Palvelumuotoilu käytännössä

Opintojaksolla on videoluentoja ja aineistoja, artikkelilinkkejä sekä käytännön case esimerkkejä.

Koulutuksen suorittaminen vie aikaa noin 15-30 h riippuen osallistujan lähtötasosta.

Kouluttajan ajatuksia palvelumuotoilusta:

Opiskelutunnuksesi on voimassa kullekin kurssille 4 kk.

Sinua saattaa kiinnostaa myös tämä, klikkaa ja tutustu!

Susanna Kulmala, merkonomi, tradenomi yamk, AmO, NTM, Maaseudun kehittäjän eat, Yritystoiminnan kouluttaja

Olen toiminut vuosia asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin työtehtävissä. Opetusalalta kokemusta on yli 10 vuoden ajalta. Merkonomi ja Tradenomi (YAMK) tutkintojen lisäksi olen suorittanut ammatillisen opettajan, näyttötutkintomestarin sekä maaseudun kehittäjän erikoisammattitutkinnon opinnot sekä useita lyhyempiä täsmä koulutuksia.

susanna.kulmala(at)syo.fi