Tietoa meistä

Suomen Yrittäjäopisto perustettiin Kauhavalle vuonna 1968.

Tuolloin yrittäjyyden edistämiseen keskittyvä toimija oli oppilaitosmaailmassa erikoisuus. Tänä päivänä yrittäjyyden kouluttaminen ja edistäminen on yksi vakiintunut koulutustoiminnan osa kouluasteesta riippumatta. Me olemme lunastaneet paikkamme yhtenä valtakunnan merkittävimmistä yrittäjyysvalmentajista.

Olemme erottuneet muista oppilaitoksista myös liikkuvuudella. Kauhavalta alkanut toiminta on vakiintunut koulutus- ja konsultointitoiminnaksi Hämeenlinnassa ja Seinäjoella sekä useilla kymmenillä paikkakunnilla vuosittain. Toimintatapamme on joustava ja hyvin käytännönläheinen. Suunnittelemme ja toteutamme koulutukset asiakaskunnan tarpeet kuunnellen ja niihin nopeasti reagoiden.

Asiakkaamme eivät ole pelkästään yrittäjiä vaan myös yritysten työntekijöitä ja avainhenkilöitä. Asiantuntijuutemme näkyy myös liiketalouden ja kaupan sekä it-alan koulutuksissa. Molemmat ovat olleet osa toimintaamme jo yli 20 vuoden ajan.

Kaikessa näkyy tapamme ajatella: yrittäjämäinen toimintatapa takaa yritysten menestymisen. Yksilöllinen, todellista arvoa tuottava koulutus takaa sen, että asiakkuutemme jatkuvat sukupolvien yli.