Opiskelu

Suomen Yrittäjäopisto tarjoaa koulutusta laajasti verkossa. Joustavat koulutuksemme mahdollistavat opiskelun missä ja milloin vain. Katso koulutustarjotamme ja lähde mukaan! Meillä opintojen tukena aina aito ohjaus.


Voit ostaa koulutuksen kaupastamme juuri silloin, kun se sinulle sopii. Saat henkilökohtaiset kirjautumistunnuksesi verkko-oppimisympäristöömme heti ostotapahtuman jälkeen. Mikäli tunnus ei tule antamaasi sähköpostiosoitteeseen 3 minuutin sisällä, tarkistathan roskapostikansion, joskus viesti voi menne roskapostiksi. Joistakin koulutuksista olemme koonneet koulutuspaketteja, jotka toimivat "lahjakortti" periaatteella, eli ensin ostat koulutuspaketin ja sitten ostat pakettiin kuuluvat koulutukset saamallasi lahjakortti -koodilla. Opiskelijatunnukset saat vasta koulutuksen oston jälkeen. Koulutus/lahjakortti on voimassa 1 vuoden. Maksutavoista voit valita SVEA -laskun tai Paytrail:n, joka sisältää yleisimmät verkkopankit, luottokortit ja MobilePay -maksutavat. SVEA -laskun voit maksaa myös osissa.


Tunnuksesi ovat voimassa ostotapahtumasta alkaen noin 4kk/17viikkoa. Voit opiskella tuona aikana silloin, kun se sinulle sopii. Huomioithan myös, että jos ostat uuden kurssin tuon 4kk. aikana, kirjaudut sinne jo saamallasi tunnuksella. Järjestelmä ei lähetä uusia tunnuksia, jos sinulla on jo tunnukset olemassa verkko-oppimisympäristöömme. Mikäli sinulla tulee ongelmia tunnusten kanssa, otathan yhteyttä tukeemme: tuki.verkkokauppa@syo.fi


Kurssimme sisältävät videoita, kirjallista materiaalia ja harjoitustehtäviä, hieman kurssista riippuen. Koulutuksiin sisältyy myös aina kouluttajan tuki, kurssin sisällä on ohjeet, miten olla kouluttajaan yhteydessä. Kurssin suoritettuasi voit halutessasi pyytää osallistumistodistuksen kouluttajaltasi.